Senaste inläggen

Av Thobias - 20 augusti 2008 15:09

Nu har jag ett problem, jag vill ha tag i flera wobbler utav denna men har inte en aning om vad den heter eller vart jag köpte den. Hoppas någon kan hjälpa mig med detta

ANNONS
Av Thobias - 20 augusti 2008 14:44

Det här med bloggande har jag kanske alltid varit intresserad av men alldig haft tid att sätta mig och skriva.
Jag älskar att skriva och även att prata med folk, så man skulle väll kunna säga att jag är social utav mig.

På min blogg ska jag försöka vara så aktiv som möjligt och jag hoppas att ni som läser den också kommer vara aktiva med att lägga en och annan kommentar till mina blogg inlägg.


Något som jag kommer att uppdatera mycket är kategorin Fiske, nog för att sommaren är över, eller vänta... har det varit sommar ?
Jag menar i alla fall dom månaderna på året som vi brukade kunna kalla sommar i Sverige, men det verkar som att ska man uppleva sommaren så är det söder ut man får åka inte till Skåne eller så utan jag menar utanför Sveriges gränser.
Jag tycker ändå att den svenska sommaren med röda jord gubbar och sol och mycket fiske är något att försöka se fram till. Men man blir nästan lika besviken som på julafton.
Jag menar hur många gånger är det snö på julafton nu för tiden ?

Nåväl tror detta får räcka denna gång

ANNONS
Av Thobias - 19 augusti 2008 14:21

Idag så skule det vara en ganska trist och grå dag som skulle övergå i regn vid middagen enligt smhi.
Men jag har lärt mig att denna sommar så har smhi slagit sina egna rekord i att inte kunna träffa rätt på vädret, Så jag hoppades på en fin fiskedag med goda resultat.

Vid 07:40 var Viktor,Simon och jag på väg ner till båten för att komma iväg.
Vid 08:10 tuffade vi ut på Värnen dagens val av bete blev blått svart rött. Blått visade sig vara en vinnarfärg denna dag. Efter ca 25 min hade vi landat första gäddan ca 2.5 kg.
Tio minuter efter att vi fått i wobblern och kört en sväng i området där vi fångade första, så var det dax igen denna gång en lite större gädda runt 3.5 kg.
Viktor ville prova några nya ställen så vi åkte vidare och resultaten blev två små gäddor som fick simma tillbaka. Efter en ganska så bra förmiddag på sjön och bättre väder än smhi hade utlovat så började Simon må dåligt, precis då så högg en mindre gädda på den blå wobblern igen, och vi stannade båten och utav någon skum anledninge upptäckte vi att båten hade lyckts vrida in sig i den andra linan så nu var det bara att trassla ut lina ur snurran. Men det gick ganska så bra. Väl inne vid land så summerade vi denna förmiddag till en ganska bra fiskedag.

Presentation

Kategorier

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009
>>>

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Thobbe med Blogkeen
Följ Thobbe med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se