Direktlänk till inlägg 26 september 2009

Två Bra Helger!!

Av Thobias - 26 september 2009 17:30

Det började Fredagen den 11/9, Jag satt mig på tåget direkt efter jobbet, laddat med fiskegrejer Guld i mun ingen som känner mig blir jag förvånad över att det är fiske inblandat i månag av mina fritid aktiviteter. Jag var då på väg till Högsby för att hälsa på min Bror Thomas med familj. Självklart ska vi ut i hans "nya" båt som han nu ska sälja, det blev en rikgit bra start på denna helg. Fredagen när jag kom ner till Högsby, så var jag ganska hungrig. Det blev ett besök på "min gamla" pizzeria Shalom, Pizzabagaren var den samma som när jag bodde där och var stammis han blev superglad över att se mig igen. Han har frågat min bror flera gånger vad jag gör nu för tiden osv. Tyvärr var Kebaben slut så det kunde inte bli en BATMAN med rå lök. Så blev en mexicana som var supergod.

Helgen blev rikgit bra, lördagen skulle vi dock komma iväg tidigt på morgonen, men Robert var så trött på morgonen, men vi kom iväg i alla fall, blev en fin dag sol och fint väder, dock ingen fisk, men mycket maneter. Rikgit fint väder och gött väder, Vi avslutade dagen med grillning och öl och potatisgratäng. Tycket detta var så gött att det blev att man till slut sommande på soffan Glad

Helgen efter 18-20 sept hade jag besök av min syster med familj från Småland, vi var ute och fiskade på lördagen och hade det rikgit trevligt ,och allt funkade både väder teknik och allt blev så lyckat. Jag blev jätte glad över att dem äntligen kom iväg hit upp och det blev så klart några gäddor, dock bara en som var stor nog att behålla ca 4 kg och det var syrran's gubbe Mats som fick den på ett klassiskt UTÖ drag.


Vi avslutade på lördagen att grilla och fiska lite till.
Söndagen blev det lite fiske i Tidan och vädret var klockrent fram tills dom skulle åka hem 17:30 då kom regnet.

Summan av dessa två helger, Bästa vädret trevligt sällskap och att allt funkade var skoj Guld i mun

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thobias - 26 september 2009 16:52

Nu var det det här med att skriva och uppdatera , bättre sent än aldrig.För sådär 24 år sedan hände det saker i det lilla småländska samhället Högsby. Det var nämligen då vi träffades första gången. Jag pratar inte om mitt livs kärlek, inte heller om...

Av Thobias - 6 september 2009 20:31

Nu har jag börjat ändra lite på min blogg, men är inte nöjd än med färgerna osv. Men det ska pillas vidare med det en dag då jag känner att jag är mer kreativ än vad jag är idag.Denna dag har varit ganska slapp men ändå fått lite gjort. Jag var nere ...

Av Thobias - 5 september 2009 20:45

Godagens! Det blev långt mellan mina blogginlägg, funderar i skrivande stund om jag ska ta bort bloggen, den blev ju inte så som jag ville att den skulle bli. Varför ? - Vem vet, Kan ju bara skylla på mig själv att jag är dålig att skriva om vad som ...

Av Thobias - 8 februari 2009 07:16

Jag hade nästan "glömt" att jag hade en blogg sedan i sommars. Men nu så har jag kommit på mig själv att jag måste skriva några rader.Båten är uppe sedan mitten av november och is har det blivit men inte så pass att jag vågar gå ut på Vänern än i all...

Av Thobias - 25 augusti 2008 21:45

Jag har många gånger fått frågan av bekanta, vad är det bästa virusprogam man kan ha ?Mitt svar brukar låta ungefär, Det är väll inget att ha ?Varför inte då är ju en ganska normal reaktion, Jag brukar då förklarar att det är bättre att ha ett antivi...

Presentation

Kategorier

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009
>>>

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Thobbe med Blogkeen
Följ Thobbe med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se