Direktlänk till inlägg 6 september 2009

Nya Färger

Av Thobias - 6 september 2009 20:31

Nu har jag börjat ändra lite på min blogg, men är inte nöjd än med färgerna osv. Men det ska pillas vidare med det en dag då jag känner att jag är mer kreativ än vad jag är idag.

Denna dag har varit ganska slapp men ändå fått lite gjort.
Jag var nere vid min båt som dessvärre inte har någon fungerande motor sedan en tid tillbaka. Det har nämligen gått sönder en del som kallas för CDI box. Detta var ingen billig historia att köpa ny, men det verkar som jag har hittat en beg som jag ska få om ca 1.5 vecka. Hoppas att det är detta som det beror på nu annars så är det statorn som gett sig, den är dock inte lika dyr och jag vet vart jag kan få tag på en beg sådan med om det skulle behövas. Det som känns lite surt är att sommaren är snart borta och det bästa höstfisket har börjat och jag vill bara ut och fiska.

Sjön är ett bra ställe enligt mig att ladda om batterierna på och jag har saknat det så. Visst det går att ro, men inte lika roligt att göra det på Vänern som nästan alltid blåser på. Blev faktist lite sugen idag att ro ut en sväng när jag var där nere och grejade och lyckades dra av en rostig bult till just cdi boxen. Så nu får det bli att köpa skruvutdragare även kallade grisapit. Hittade billiga på biltema. Hoppas nu bara att det funkar att dra loss skruven med så slipper jag borra och gänga det är så bökigt.

I morgon är det måndag en ny vecka har då påbörjats och nya utmaningar väntar.
Jag ska då ha bestämt mig hur jag ska göra med företagskonferansen som vi har blivit tillfrågade om. Det lutar nog ändå mot att jag stannar hemma tyvärr. Men det får vi se, vet ju att det är mer saker på gång i mitt privatliv troligen runt det datum, Det känns som väldigt lång tid framöver att bestäma vad som ska göras i nov men jag förstår om man måste ha framförhållning när man ska boka in saker och ting.


Jag ska försöka jaga rätt på min usb kabel till min mobil. hoppas att jag hittar den så ska jag lägga upp lite nya bilder också här på bloggen.

Om några dagar ska jag skriva ett inlägg om en barndoms rellation. Men idag blir det nog inte utan snarare till veckan.

Nästa fredag blir det eventuellt en resa ner till min bror och hans familj i Smålnad. Men vi får se hur denna vecka utvecklar sig till att börja med.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thobias - 26 september 2009 17:30

Det började Fredagen den 11/9, Jag satt mig på tåget direkt efter jobbet, laddat med fiskegrejer  ingen som känner mig blir jag förvånad över att det är fiske inblandat i månag av mina fritid aktiviteter. Jag var då på väg till Högsby för att hälsa p...

Av Thobias - 26 september 2009 16:52

Nu var det det här med att skriva och uppdatera , bättre sent än aldrig.För sådär 24 år sedan hände det saker i det lilla småländska samhället Högsby. Det var nämligen då vi träffades första gången. Jag pratar inte om mitt livs kärlek, inte heller om...

Av Thobias - 5 september 2009 20:45

Godagens! Det blev långt mellan mina blogginlägg, funderar i skrivande stund om jag ska ta bort bloggen, den blev ju inte så som jag ville att den skulle bli. Varför ? - Vem vet, Kan ju bara skylla på mig själv att jag är dålig att skriva om vad som ...

Av Thobias - 8 februari 2009 07:16

Jag hade nästan "glömt" att jag hade en blogg sedan i sommars. Men nu så har jag kommit på mig själv att jag måste skriva några rader.Båten är uppe sedan mitten av november och is har det blivit men inte så pass att jag vågar gå ut på Vänern än i all...

Av Thobias - 25 augusti 2008 21:45

Jag har många gånger fått frågan av bekanta, vad är det bästa virusprogam man kan ha ?Mitt svar brukar låta ungefär, Det är väll inget att ha ?Varför inte då är ju en ganska normal reaktion, Jag brukar då förklarar att det är bättre att ha ett antivi...

Presentation

Kategorier

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009
>>>

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Thobbe med Blogkeen
Följ Thobbe med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se