Direktlänk till inlägg 8 februari 2009

Renovering

Av Thobias - 8 februari 2009 07:16

Jag hade nästan "glömt" att jag hade en blogg sedan i sommars. Men nu så har jag kommit på mig själv att jag måste skriva några rader.

Båten är uppe sedan mitten av november och is har det blivit men inte så pass att jag vågar gå ut på Vänern än i alla fall.

Nu till saken idag så påbörjade jag och min kompis Viktor renovering utav min brygga som jag fick överta när jag fick båtplatsen i sommaras. Den har varit lite halvdålig på landgången men utöver det så har jag inte märkt att den har varit jätte dålig. Men jag beslutade mig för att jag skulle ta tag i detta idag. Sakt och gjort vi påbörjade detta projekt med att sätta dit en bättre begagnad landgång. efter det så tog vi tag i det roliga biten nämligen att riva. Vi tog bort alla plankor som ligger på själva bryggdelen och snacka om att man blev paff. När vi upptäckte planka efter planka som nästan var helt igenom röten. Fy fan vilken tur vi har haft som inte åkt igenom, för att inte tala om en del av reglarna som fanns under dom var riktigt dåliga. Så nu återstår det att byta reglar och lägga dit nya fina impregnerade bräder. Detta får bli när ekonomin tillåter detta. Som det är nu så är den inte någon höjdare.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thobias - 26 september 2009 17:30

Det började Fredagen den 11/9, Jag satt mig på tåget direkt efter jobbet, laddat med fiskegrejer  ingen som känner mig blir jag förvånad över att det är fiske inblandat i månag av mina fritid aktiviteter. Jag var då på väg till Högsby för att hälsa p...

Av Thobias - 26 september 2009 16:52

Nu var det det här med att skriva och uppdatera , bättre sent än aldrig.För sådär 24 år sedan hände det saker i det lilla småländska samhället Högsby. Det var nämligen då vi träffades första gången. Jag pratar inte om mitt livs kärlek, inte heller om...

Av Thobias - 6 september 2009 20:31

Nu har jag börjat ändra lite på min blogg, men är inte nöjd än med färgerna osv. Men det ska pillas vidare med det en dag då jag känner att jag är mer kreativ än vad jag är idag.Denna dag har varit ganska slapp men ändå fått lite gjort. Jag var nere ...

Av Thobias - 5 september 2009 20:45

Godagens! Det blev långt mellan mina blogginlägg, funderar i skrivande stund om jag ska ta bort bloggen, den blev ju inte så som jag ville att den skulle bli. Varför ? - Vem vet, Kan ju bara skylla på mig själv att jag är dålig att skriva om vad som ...

Av Thobias - 25 augusti 2008 21:45

Jag har många gånger fått frågan av bekanta, vad är det bästa virusprogam man kan ha ?Mitt svar brukar låta ungefär, Det är väll inget att ha ?Varför inte då är ju en ganska normal reaktion, Jag brukar då förklarar att det är bättre att ha ett antivi...

Presentation

Kategorier

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Thobbe med Blogkeen
Följ Thobbe med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se