Direktlänk till inlägg 20 augusti 2008

Blogg

Av Thobias - 20 augusti 2008 14:44

Det här med bloggande har jag kanske alltid varit intresserad av men alldig haft tid att sätta mig och skriva.
Jag älskar att skriva och även att prata med folk, så man skulle väll kunna säga att jag är social utav mig.

På min blogg ska jag försöka vara så aktiv som möjligt och jag hoppas att ni som läser den också kommer vara aktiva med att lägga en och annan kommentar till mina blogg inlägg.


Något som jag kommer att uppdatera mycket är kategorin Fiske, nog för att sommaren är över, eller vänta... har det varit sommar ?
Jag menar i alla fall dom månaderna på året som vi brukade kunna kalla sommar i Sverige, men det verkar som att ska man uppleva sommaren så är det söder ut man får åka inte till Skåne eller så utan jag menar utanför Sveriges gränser.
Jag tycker ändå att den svenska sommaren med röda jord gubbar och sol och mycket fiske är något att försöka se fram till. Men man blir nästan lika besviken som på julafton.
Jag menar hur många gånger är det snö på julafton nu för tiden ?

Nåväl tror detta får räcka denna gång

 
ANNONS
 
Sosso

Sosso

20 augusti 2008 16:13

Fint skrivet! :) Annorlunda, men intressant ändå. Att skriva hör till mina stora intressen också.. tummen upp. Kram

http://satinee.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thobias - 26 september 2009 17:30

Det började Fredagen den 11/9, Jag satt mig på tåget direkt efter jobbet, laddat med fiskegrejer  ingen som känner mig blir jag förvånad över att det är fiske inblandat i månag av mina fritid aktiviteter. Jag var då på väg till Högsby för att hälsa p...

Av Thobias - 26 september 2009 16:52

Nu var det det här med att skriva och uppdatera , bättre sent än aldrig.För sådär 24 år sedan hände det saker i det lilla småländska samhället Högsby. Det var nämligen då vi träffades första gången. Jag pratar inte om mitt livs kärlek, inte heller om...

Av Thobias - 6 september 2009 20:31

Nu har jag börjat ändra lite på min blogg, men är inte nöjd än med färgerna osv. Men det ska pillas vidare med det en dag då jag känner att jag är mer kreativ än vad jag är idag.Denna dag har varit ganska slapp men ändå fått lite gjort. Jag var nere ...

Av Thobias - 5 september 2009 20:45

Godagens! Det blev långt mellan mina blogginlägg, funderar i skrivande stund om jag ska ta bort bloggen, den blev ju inte så som jag ville att den skulle bli. Varför ? - Vem vet, Kan ju bara skylla på mig själv att jag är dålig att skriva om vad som ...

Av Thobias - 8 februari 2009 07:16

Jag hade nästan "glömt" att jag hade en blogg sedan i sommars. Men nu så har jag kommit på mig själv att jag måste skriva några rader.Båten är uppe sedan mitten av november och is har det blivit men inte så pass att jag vågar gå ut på Vänern än i all...

Presentation

Kategorier

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Thobbe med Blogkeen
Följ Thobbe med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se