Direktlänk till inlägg 19 augusti 2008

Fisketur

Av Thobias - 19 augusti 2008 14:21

Idag så skule det vara en ganska trist och grå dag som skulle övergå i regn vid middagen enligt smhi.
Men jag har lärt mig att denna sommar så har smhi slagit sina egna rekord i att inte kunna träffa rätt på vädret, Så jag hoppades på en fin fiskedag med goda resultat.

Vid 07:40 var Viktor,Simon och jag på väg ner till båten för att komma iväg.
Vid 08:10 tuffade vi ut på Värnen dagens val av bete blev blått svart rött. Blått visade sig vara en vinnarfärg denna dag. Efter ca 25 min hade vi landat första gäddan ca 2.5 kg.
Tio minuter efter att vi fått i wobblern och kört en sväng i området där vi fångade första, så var det dax igen denna gång en lite större gädda runt 3.5 kg.
Viktor ville prova några nya ställen så vi åkte vidare och resultaten blev två små gäddor som fick simma tillbaka. Efter en ganska så bra förmiddag på sjön och bättre väder än smhi hade utlovat så började Simon må dåligt, precis då så högg en mindre gädda på den blå wobblern igen, och vi stannade båten och utav någon skum anledninge upptäckte vi att båten hade lyckts vrida in sig i den andra linan så nu var det bara att trassla ut lina ur snurran. Men det gick ganska så bra. Väl inne vid land så summerade vi denna förmiddag till en ganska bra fiskedag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thobias - 26 september 2009 17:30

Det började Fredagen den 11/9, Jag satt mig på tåget direkt efter jobbet, laddat med fiskegrejer  ingen som känner mig blir jag förvånad över att det är fiske inblandat i månag av mina fritid aktiviteter. Jag var då på väg till Högsby för att hälsa p...

Av Thobias - 26 september 2009 16:52

Nu var det det här med att skriva och uppdatera , bättre sent än aldrig.För sådär 24 år sedan hände det saker i det lilla småländska samhället Högsby. Det var nämligen då vi träffades första gången. Jag pratar inte om mitt livs kärlek, inte heller om...

Av Thobias - 6 september 2009 20:31

Nu har jag börjat ändra lite på min blogg, men är inte nöjd än med färgerna osv. Men det ska pillas vidare med det en dag då jag känner att jag är mer kreativ än vad jag är idag.Denna dag har varit ganska slapp men ändå fått lite gjort. Jag var nere ...

Av Thobias - 5 september 2009 20:45

Godagens! Det blev långt mellan mina blogginlägg, funderar i skrivande stund om jag ska ta bort bloggen, den blev ju inte så som jag ville att den skulle bli. Varför ? - Vem vet, Kan ju bara skylla på mig själv att jag är dålig att skriva om vad som ...

Av Thobias - 8 februari 2009 07:16

Jag hade nästan "glömt" att jag hade en blogg sedan i sommars. Men nu så har jag kommit på mig själv att jag måste skriva några rader.Båten är uppe sedan mitten av november och is har det blivit men inte så pass att jag vågar gå ut på Vänern än i all...

Presentation

Kategorier

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Thobbe med Blogkeen
Följ Thobbe med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se